Ενότητες
Καλάθι Αγορών

TNS

180L LED ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟ Κ. -ΘΕΡΜΟ ΛΕ Λ. ΕΞΩΤ.ΧΩΡΟΥ 31V..
11,90€
Ο ατμοκαθαριστής έχει ειδικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ζεστό και υψηλής πίεσης ατμό, που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό πατώματος, παραθύρων και ρούχων. Μπορεί να σκοτώσει τα βακτήρια και να αφαιρέσει σκόνη. Διαθέτει αυτόματο έλεγχο θέρμανσης για συνεχή παραγωγή ατμού για καθαρισμό.Χρησιμοποιεί κ..
29,90€
SMALL - 36-38MEDIUM  38-40LARGE 40-42XL 43-45Με Gel για απορρόφηση κραδασμώνΠλενόμενεςΜε αντιολισθητικό πάτοΜε αντιδωτικό ύφασμα Παραμένουν δροσερές ..
19,90€
SMALL - 36-38MEDIUM  38-40LARGE 40-42XL 43-45Οι παντόφλες μπαμπού BOTEGGA HOME είναι οι μοναδικές παντόφλες μετεχνολογία από τα αθλητικά παπούτσια. Με πάτο τετραπλής επίστρωσης και ανατομικό τζελ κάτω από την φτέρνα, για να απορροφάει τους κραδασμούς.Με αντιδρωτικό και αντιμυκητιακό ύφασμα μπαμ..
14,90€
Είναι ένας γρήγορος, χειροκίνητος, τρίφτης, ο οποίος γρήγορα & εύκολα,τρίβει, κόβει & αλέθει, τυρί, λαχανικά, μπισκότα, ξηρούς καρπούς, πατάτες καιό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!Διαθέτει έξυπνο «καπάκι», το οποίο με μία κίνηση σας επιτρέπει να κόψετε,τρίψετε ή να αλέσετε αντίστοιχ..
29,00€
Προτζέκτορας LED με Αστέρια και Χιόνι που περιστρέφονται, για εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε τοίχους ή ολόκληρα κτήρια. Το χρώμα φωτός είναι θερμό λευκό και το μέγεθος της εικόνας αλλάζει ανάλογα με την απόσταση του προβολέα. Περιέχει τον προβολέα, την κυκλική βάση, τον πάσσαλο και τον μετασχηματιστή..
29,90€
Προτζέκτορας LED με σχέδιο χιονονιφάδες και χιόνι που περιστρέφονται, για εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε τοίχους ή ολόκληρα κτήρια. Το χρώμα φωτός είναι λευκό και το μέγεθος της εικόνας αλλάζει ανάλογα με την απόσταση του προβολέα. Περιέχει τον προβολέα, την κυκλική βάση, τον πάσσαλο και τον μετασχηματισ..
29,90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 28 (3 Σελ.)