Δυνατότητα πληρωμής έως και 3 άτοκες δόσεις.

Τηλ. Παραγγελίες:  Ελλάδα: 2112123800     Κύπρος: 77776866

Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεία

Επωνυμία: ΚΑΠΑ ΛΑΜΔΑ ΩΜΕΓΑ

ΑΦΜ: 800619900

ΔΟΥ: ΣΤ’ Αθηνών

ΓΕΜΗ: 132503501000

To extramall.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ανήκεί στην εταιρεία με την επωνυμία “ΚΑΠΑ ΛΑΜΔΑ ΩΜΕΓΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ  ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ” με ΑΦΜ: 800619900, ΔΟΥ: Α’ ΑΘΗΝΩΝ, αριθμ. ΓΕΜΗ:132503501000, που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Π. Ράλλη αριθμ. 10, με τηλ. επικοινωνίας 2112123800 και email [email protected]. Το extramall.gr ασκεί εμπορία αγαθών από απόσταση μέσω του παρόντος ηλεκτροινκού καταστήματος, πλήρως συμμορφούμενη στις επιταγές του Ν. 2251/1994, σε συνδυασμό με τον ν=Ν. 4242/2014 και την κείμενη νομοθεσία. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατίθενται προς πώληση ενδεικτικώς αναφερόμενα, οικιακά είδη, καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, αξεσουάρ, ηλεκτρικές συσκευές, συσκευές τεχνολογίας και άλλα προϊόντα.  

Το Extramall.gr δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 φιλοδοξώντας να γίνει το πρώτο Διαδικτυακό Mall στην Ελλάδα.  Προϊόντα τεχνολογίας, ομορφιάς, καθημερινής χρήσης, gadgets και πολλά άλλα έχουν καταφέρει να αποκτήσουν εκατοντάδες ικανοποιημένους χρήστες σε όλη την χώρα σε λιγότερο από ένα μήνα.

Κάθε μήνα οι κατηγορίες προϊόντων μας ενισχύονται από νέα είδη για τη γυναίκα, τον άνδρα & την οικογένεια, φροντίζοντας να φέρνουμε στην πόρτα σας προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας  & επιστημονικών ερευνών από τα δημοφιλέστερα brands. Στους επισκέπτες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος  προσφέρουμε ευκολία στην πλοήγηση, ασφάλεια στην συναλλαγές αλλά και τεράστια ποικιλία προϊόντων σε μοναδικές τιμές με λίγα, μόλις, κλικ!

Φιλοσοφία

Όπως θα έλεγε και ο σοφός Σωκράτης:
«Αξιοποίησε τον χρόνο σου για να κάνεις τον εαυτό σου καλύτερο!»
Ο πυρήνας του Extramall χαρακτηρίζεται από ισχυρές αξίες, συνοδοιπόρους στο ταξίδι που ξεκινά!
Μας καθοδηγούν καθημερινά προσφέροντας μια βάση αξιών, την οποία ενστερνίζονται όλοι στην ομάδα του Extramall, θεωρώντας αποστολή τους να σας προσφέρουν μια διαδικτυακή, αγοραστική εμπειρία που θα βελτιώσει την καθημερινότητά σας.
Για αυτό σας αντιμετωπίζουμε με:

Υπευθυνότητα

Ακεραιότητα

Σεβασμό στην Διαφορετικότητα

Συνέπεια

Δέσμευση για Ποιότητα και Καινοτομία

Ειλικρινή & Άμεση Επικοινωνία

Προϊόντα

Όταν η ποιότητα έρχεται απευθείας στην πόρτα σας!
Όλη η ομάδα του Extramall.gr φροντίζει να έχετε όλα όσα αναζητάτε, να ανακαλύπτετε καθημερινά νέα προϊόντα & να καλύπτονται όλες οι καθημερινές σας ανάγκες.
Παράγουμε & εισάγουμε προϊόντα ακολουθώντας ένα αυστηρό πρόγραμμα ποιοτικού ελέγχου & αξιολόγησης με γνώμονα τη βέλτιστη ποιότητα στο χαμηλότερο κόστος.
Με σύμμαχο τη φύση το Extramall ενσωματώνει τις ευεργετικές ιδιότητες του χαβιαριού, της αλόης, της καλέντουλας, του ροδιού και πολλών άλλων φυσικών συστατικών καθιστώντας την ποιότητα των προϊόντων μας ακρογωνιαίο λίθο της Φιλοσοφίας μας.
Παρακολουθούμε συνεχώς όλες τις τελευταίες τάσεις στη Μόδα και επενδύουμε στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά brands.
Οι καθημερινές εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας είναι η αγαπημένη μας συνήθεια για αυτό ελέγχουμε και σας συστήνουμε τα Νο1 gadgets του σήμερα!
Το Extramall.gr έχει όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε!

Άτοκες δόσεις

Δυνατότητα πληρωμής με έως και 3 άτοκες δόσεις

Επιστροφές προϊόντων

Ποιότητα προϊόντων

Ποιότητα σε όλα μας τα προϊόντα

100% Ασφαλείς πληρωμές

Maestro / MasterCard / Visa / AmericanExpress