Δυνατότητα πληρωμής έως και 3 άτοκες δόσεις.

Τηλ. Παραγγελίες:  Ελλάδα: 2112123800     Κύπρος: 77776866

KUMTEL

Το Extramall έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τις σόμπες KUMTEL 

εδώ και 9 χρόνια αποτελούν την καλύτερη και την πιο αξιόπιστη λύση στο θέμα οικιακής θέρμανσης με ασφάλεια και οικονομία. Διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά ασφαλείας και εγγύηση 2 χρόνια .
Επίσης διαθέτουμε ένα αξιόπιστο τμήμα service για οτιδήποτε χρειαστείτε.

3 μοντέλα για να επιλέξετε, στις καλύτερες τιμές.

Ηλεκτρικές σόμπες Kumtel

Σχετικές ερωτήσεις

Οι σόμπες χαλαζία έχουν γίνει σχετικά δημοφιλείς το τελευταίο διάστημα, καθώς η τιμή αγοράς τους είναι αρκετά χαμηλή σε σχέση με άλλες μορφές θέρμανσης. Πρόκειται για σόμπες που χρησιμοποιούν ηλεκτρικό ρεύμα και θερμαίνουν μέσω ακτινοβολίας.

Οι σόμπες χαλαζία είναι θερμαντικά σώματα που προσφέρουν θέρμανση με ακτινοβολία. Η θέρμανση με ακτινοβολία χρησιμοποιεί υπέρυθρα κύματα για να θερμάνει τις επιφάνειες των αντικειμένων.

Όλα τα αντικείμενα εκπέμπουν και απορροφούν υπέρυθρη θερμότητα, η οποία είναι μέρος του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος, με συχνότητα κάτω από το ορατό φως.

Η λογική λειτουργίας πάνω στην οποία βασίζονται οι σόμπες χαλαζία είναι πως η υπέρυθρη θερμότητα απορροφάται άμεσα από τους ανθρώπους και τα αντικείμενα κοντά στη θερμάστρα και πολύ λίγη θερμότητα απορροφάται από τον αέρα, οπότε έχει και ελάχιστη απώλεια θερμότητας.

Το βασικό πλεονέκτημά τους είναι πως είναι φορητές και δεν παρουσιάζουν δυσκολίες κατά την εγκατάσταση σε έναν χώρο που θέλουμε να θερμάνουμε άμεσα.

Η υπέρυθρη θέρμανση είναι ένας νέος, εναλλακτικός τρόπος θέρμανσης που έχει την ιδιότητα να θερμαίνει απευθείας τα σώματα και τα αντικείμενα χωρίς να ζεσταίνει τον αέρα γύρω από αυτά. 

Λειτουργεί ακριβώς όπως και οι ακτίνες του ήλιου, δηλαδή ζεσταίνει οτιδήποτε ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. 

Η υπέρυθρη θέρμανση έχει ευεργετικές ιδιότητες στην υγεία και την ευεξία του ανθρώπου. Χαρακτηρίζεται όχι μόνο ως απόλυτα ασφαλής, αλλά εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιείται και για θεραπευτικούς σκοπούς.

Η λειτουργία τους βασίζεται στο να μετατρέπουν την ηλεκτρική ενέργεια σε θερμική. Μάλιστα, μετατρέπουν το μεγαλύτερο μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας σε θερμότητα χωρίς απώλειες στο περιβάλλον.

Η υπέρυθρη θέρμανση λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα, όπως τα κλιματιστικά, οι ηλεκτρικές σόμπες και άλλα παραδοσιακά θερμαντικά σώματα. Η διαφορά της με τα παραδοσιακά θερμαντικά σώματα είναι, πως ζεσταίνει πρώτα τα στερεά σώματα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται οι άνθρωποι και όχι τον αέρα.

 

Μειώνει την υγρασία στους τοίχους

Τα αυξημένα επίπεδα υγρασίας στο σπίτι, είναι κάτι που όλους μας ενοχλεί, όταν υπάρχει. Πώς θα σας φαινόταν, αν τα θερμαντικά σώματα που χρησιμοποιείτε σαςβοηθούσαν να απαλλαγείτε από το πρόβλημα αυτό;

Τα θερμαντικά σώματα  υπέρυθρης ακτινοβολίας λειτουργούν με τέτοιο τρόπο, ώστε να θερμαίνουν απευθείας τα δομικά στοιχεία του χώρου, ως στερεά σώματα.

Αυτό σημαίνει, πως θερμαίνουν και τους τοίχους, μειώνοντας σημαντικά την υγρασία πάνω τους.

Η σόμπα Kumtel λειτουργεί με υπέρυθρη θέρμανση από λάμπες χαλαζία.

Αυτός ο τρόπος λειτουργίας κάνει τη σόμπα Kumtel ιδιαίτερα αποδοτική αλλά και συνάμα πολύ οικονομική, καθώς ζεσταίνει το χώρο μας άμεσα και δεν χρειάζεται να είναι πλήρη λειτουργία για ώρες σε όπως άλλα σώματα.

Οι λάμπες κρυστάλλων χαλαζία φτάνουν στη μέγιστη θερμοκρασία σε 20 sec

Δεν ξεραίνει την ατμόσφαιρα, λόγω της χαμηλής μετάδοσης της θερμότητας από τον αέρα.

Δεν επηρεάζεται από την υγρασία και οι συνδέσεις της είναι εντελώς αδιάβροχες.

 Έχει διακόπτη ασφαλείας ώστε σε περίπτωση πτώσης να σταματάει τη λειτουργία της αυτόματα.

Είναι άφλεκτη έως τους 650c και δεν δημιουργεί μαγνητικά πεδία και ραδιενέργεια στο χώρο

Θερμαίνει μέσω του αέρα (κατά 20%) άλλα και μέσω ακτινοβολίας απευθείας στα σώματα (κατά 80%), οπότε θερμαίνει τον χώρο γρηγορότερα.

Ο ανακλαστήρας της είναι αλουμινένιος για μέγιστη απόδοση.

Διαθέτει, όλα τα πιστοποιητικά λειτουργίας και ασφάλειας με 2 χρόνια γραπτή εγγύηση και service για όλη την Ελλάδα. 

Άτοκες δόσεις

Δυνατότητα πληρωμής με έως και 3 άτοκες δόσεις

Επιστροφές προϊόντων

Ποιότητα προϊόντων

Ποιότητα σε όλα μας τα προϊόντα

100% Ασφαλείς πληρωμές

Maestro / MasterCard / Visa / AmericanExpress