Προσφορά!

ΚΟΛΑΝ & ΜΠΟΥΣΤΑΚΙ ΜΕ ΔΩΡΟ CRYOGEL

Original price was: 49,90 €.Current price is: 19,90 €.

-60%

Πληρώστε σε 3 δόσεις με χρεωστική ή πιστωτική!


Διαθέσιμο και στα καταστήματα

Ταύρος

Π. Ράλλη 10

Περιστέρι

Λεωφ. Κηφισού 150

Παγκράτι

Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου 6

Κύπρος

ΚΩΡΤ ΚΑΤ ΚΑΨΑΛΟΣ 3083 ΝΟΥΜΕΡΟ 202

 

Ασφαλείς πληρωμές

Πώς θα ήταν να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού και να χάνετε κιλά; Ίσως το όνειρο όλων των γυναικών!
Χάστε κιλά και πόντους εύκολα και γρήγορα! Φορέστε το σετ βερμούδα και μπουστάκι εφίδρωσης και αδυνατίσματος και γλιτώστε μια για πάντα από το περιττό βάρος που σας τυραννούσε τόσο καιρό!

Για να επιτύχουμε ένα πιο γρήγορο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν και την επαναστατική κρυοθερμική φόρμουλα GRYOGEL που καταπολεμά  το λίπος έως και 1.7 εκ από τα προβληματικά σημεία κοιλιά, μπράτσα μηρούς, την κυτταρίτιδα και ταυτόχρονα κάνει σύσφιξη και λείανση του δέρματος.

Την βερμούδα- μπουστάκι εφίδρωσης κι αδυνατίσματος μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κι ως απλό λαστέξ για να «μαζεύει» τα παχάκια μέσα από τα ρούχα!

Ενεργεί ως μια φορητή σάουνα λιώνει το λίπος και κυτταρίτιδα με την θερμότητα, φορώντας τη κατά τη διάρκεια των καθημερινών δραστηριοτήτων ή όταν γυμνάζεστε.
Είναι κατασκευασμένη από υλικό Neoprene ένα υλικό που κατακρατά την θερμότητα του σώματος σας για να δημιουργείτε εφίδρωση στις προβληματικές περιοχές (μηροί, γλουτοί, μέση , κοιλιά και γύρω από το στήθος ) και εφαρμόζει τέλεια στην μέση.


Το μυστικό κρύβεται στο υλικό κατασκευής (Neotex) που προκαλεί 4 φορές περισσότερη εφίδρωση από τα συνηθισμένα υλικά, βοηθώντας σας να χάσετε κιλά αλλά και πόντους. Το Neotex υλικό έχει την ιδιότητα να αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος!
Το σετ βερμούδα- μπουστάκι εφίδρωσης κι αδυνατίσματος είναι τόσο διακριτικό που μπορείτε να το φοράτε μέσα από τα ρούχα σας ενώ κάνετε τα ψώνια σας, κάνετε τις δουλειές του σπιτιού ή ακόμα κι όταν κάνετε την καθημερινή σας άσκηση.
Επιπλέον, εξομαλύνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού που δημιουργείται από την κυτταρίτιδα κι εξαφανίζει το συσσωρευμένο λίπος στην περιοχή των μοιρών και των γλουτών.

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος: No selection

Medium, Large, XLarge