Δυνατότητα πληρωμής έως και 3 άτοκες δόσεις.

Τηλ. Παραγγελίες:  Ελλάδα: 2112123800     Κύπρος: 77776866

Klarna

Έτσι γίνονται οι πληρωμές σας με την Klarna.

Κατανείμετε το κόστος της αγοράς σας σε 3 άτοκες δόσεις. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται τη στιγμή της αγοράς, ενώ οι υπόλοιπες δύο δόσεις προγραμματίζονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες.

 

Στο ταμείο του καταστήματος.

Επιλέξτε την Klarna στο ταμείο και καταχωρίστε τα στοιχεία της χρεωστικής ή της πιστωτικής σας κάρτας. Άτοκα και χωρίς έξοδα. Στα πλαίσια της διαδικασίας έγκρισης η Klarna θα πραγματοποιήσει μια απλή αναζήτηση σε αρχείο δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς. Αυτό δεν θα επηρεάσει την πιστοληπτική σας ικανότητα.

 

Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί.

Αφού το κατάστημα επιβεβαιώσει πρώτα ότι η παραγγελία σας βρίσκεται καθ’ οδόν, τότε θα χρεώσουμε την κάρτα σας με την πρώτη δόση. Θα σας ειδοποιήσουμε μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της πληρωμής.

 

Πληρωμή κάθε 30 ημέρες.

Αφού κάνετε την πρώτη σας πληρωμή, θα χρεώνουμε αυτόματα την κάρτα σας κάθε 30 ημέρες για τις επόμενες δόσεις. Θα φροντίσουμε να ενημερωθείτε εγκαίρως. Χωρίς τόκους ή έξοδα.

 

Ερωτήσεις σχετικά με τη πιστοληπτική σας ικανότητα.

Όταν χρησιμοποιείτε την Klarna για να μοιράσετε την αγορά σας σε 3 άτοκες πληρωμές, πραγματοποιούμε έναν απλό (soft) έλεγχο πιστοληπτικής ικανότητας. Αυτός δεν θα επηρεάσει την πιστοληπτική βαθμολογία σας, απλά μας βοηθά να επιβεβαιώσουμε ότι πληρώνετε τις οφειλές σας εγκαίρως.

 

Υπάρχουν δύο είδη ελέγχων πιστοληπτικής ικανότητας: ο ενδελεχής (hard) και ο απλός (soft). Οι απλοί έλεγχοι πιστοληπτικής ικανότητας, αυτοί που πραγματοποιούμε για την Πληρωμή σε 3 δόσεις, δεν επηρεάζουν τη βαθμολογία σας γιατί δεν κοινοποιούνται σε άλλους πιστωτικούς οργανισμούς.

Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις επιλογές χρηματοδότησής μας, ενδέχεται να απαιτείται ενδελεχής ελέγχος πιστοληπτικής ικανότητας. Ο έλεγχος αυτός θα κοινοποιηθεί στους πιστωτικούς οργανισμούς και θα εμφανίζεται ως διερεύνηση στην πιστοληπτική σας αναφορά. Οι μηνιαίες χρηματοδοτήσεις μέσω πιστωτικού λογαριασμού με την Klarna δίνονται από τη WebBank, μέλος του FDIC.

Άτοκες δόσεις

Δυνατότητα πληρωμής με έως και 3 άτοκες δόσεις

Επιστροφές προϊόντων

Ποιότητα προϊόντων

Ποιότητα σε όλα μας τα προϊόντα

100% Ασφαλείς πληρωμές

Maestro / MasterCard / Visa / AmericanExpress