AIR COOLER AIOLOS + ΔΩΡΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙ ΧΕΙΡΟΣ

69,90 

Με τον Primo ψύκτη αέρα ισχύος 65W, δεν πρόκειται να νιώσεις ζέστη!

2 έτη εγγύηση Προμηθευτή

Χαρακτηριστικά

Ισχύς (Watt): 65 W
Χωρητικότητα δεξαμενής: 5 Lt
Ταχύτητες: 3
 

 

Τυχαία επιλογή χρώματος στο ανεμιστηράκι χειρός

Πληρώστε σε 3 δόσεις των 23,30  Χωρίς πιστωτική!


Διαθέσιμο και στα καταστήματα

Ταύρος

Π. Ράλλη 10

Περιστέρι

Λεωφ. Κηφισού 150

Παγκράτι

Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου 6

Κύπρος

ΚΩΡΤ ΚΑΤ ΚΑΨΑΛΟΣ 3083 ΝΟΥΜΕΡΟ 202

 

Ασφαλείς πληρωμές

Γνωρίστε τον Air Cooler Aiolos – η κορυφαία λύση για φυσική δροσιά και άνεση στο σπίτι ή το γραφείο σας. Αναζητάτε έναν τρόπο να αναπνεύσετε δροσερό, φρέσκο αέρα χωρίς τον φόρτο υψηλού λογαριασμού;

Το Air Cooler Aiolos είναι εδώ για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Συνδυάζοντας τη δύναμη του κρύου νερού και του πάγου, αυτή η συσκευή εξασφαλίζει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας χωρίς την ανάγκη για περίπλοκες εγκαταστάσεις ή υψηλό κόστος.

Το Air Cooler Aiolos είναι η εύκολή και πρακτική λύση για την ζέστη που μοιάζει με ένα φορητό κλιματιστικό, αλλά είναι πολύ περισσότερο από αυτό.

Ανοίξτε την δεξαμενή που υπάρχει στο πίσω κάτω μέρος , γεμίστε με νερό έως και 4 λίτρα και πατήστε το κουμπί έναρξης . Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και τις ειδικές παγοκυψέλες που θα έχετε παγώσει πιο πριν  στο ψυγείο σας και να τις προσθέσετε μέσα στην δεξαμενή για περισσότερη δροσιά.

Η δεξαμενή νερού, ψύχεται εσωτερικά και εξατμίζει δροσερό αέρα στο χώρο σας, χωρίς να σπαταλάει ενέργεια όπως τα κοινά κλιματιστικά.

Τοποθετήστε το σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας, αφού η στιβαρή κατασκευή του εξασφαλίζει σταθερότητα. Και με το τηλεχειριστήριο που διαθέτει , μπορείτε να αλλάξετε την ένταση του ανεμιστήρα από απόσταση, για ακόμη μεγαλύτερη άνεση!

Είναι η ώρα να αποκτήσετε τη δική σας πηγή φυσικής δροσιάς και άνεσης με τον Air Cooler Aiolos. Ανακαλύψτε την ευεργετική διαφορά σήμερα!

Ο ανεμιστήρας χειρός φορτίζει με USB και είναι έτοιμος ανά πάσα ώρα και στιγμή να σου παρέχει τις υπηρεσίες του, χωρίς να σε αφήνει για πολύ ώρα στο μαρτύριο της ζέστης!
Δε θα μπορείς με τίποτα να τον αφήσεις από τα χέρια σου! Αυτός ο ανεμιστήρας χειρός, σε 4 χρώματα λειτουργεί με μπαταρία 400mAh διάρκεια περίπου 40 λεπτά πλήρους λειτουργίας, ενώ έχει πρακτικές διαστάσεις, για να μπορείς να τον κουβαλάς μαζί σου όπου κι αν πας!

  • Ταχύτητες: 3
  • Μπαταρία: 400mAh διάρκεια περίπου 40 λεπτά πλήρους
  • λειτουργίας
  • Φόρτιση: 2 ώρες για πλήρη φόρτιση
  • Με βάση τύπου κινητού
  • Περιλαμβάνεται το καλώδιο usb

Διαστάσεις:

ΜέγεθοςΎψοςΜήκοςΠλάτος
ένα μέγεθος4.52110